/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Visszatér a Suzuki Ignis

2015. október 01. 11:00   |   Autoblog
címkék:  

A Suzuki a Tokiói Autószalonon (okt. 29. – nov. 8.) rántja le a leplet az új Ignisről, ami lényegében az idén korábban bemutatott iM-4 tanulmányautó szériaváltozata. A miniautó igen karakteres darab, gépteteje alatt pedig majd az 1 literes Boosterjet turbómotort, illetve az 1,2 literes szívómotort találhatjuk meg.

Az új Ignis az iM-4 tanulmányon alapul, annak egyszerűsített kiadása, ám még így is rendkívül karakteres és egyedi. Magas építésű, de nem terepjárós, egyes formai megoldásai, különösen a fara pedig az elmúlt évtizedek klasszikus Suzuki modelljeit idézi. A műszerfal stílusos és modern, minimalista műszercsoporttal, tablet stílusú infotainment kijelzővel és hangulatos, színes betétekkel.

Az Ignisbe minden bizonnyal beépítik majd az új fejlesztésű, 1 literes Booserjet turbómotort, ami 110 lóerejével igen fickóssá teheti majd a járművet. Számítani lehet majd az 1,2 literes négyhengeresre is, amit opcióként enyhe hibrid rendszerrel egészíthetnek ki. Emellett a négykerék-hajtásról sem kell lemondani, az Ignis felárért ilyennel is kapható lesz.

A kisautó érkezésének időpontját még nem tudni, ahogy azt sem, hogy hol fogják gyártani.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/