/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Visszatér a Lancia Thema

2011. március 12. 20:10   |   Autoblog
címkék:  

Most, egy évvel a Lancia és a Chrysler között létrejött szövetség után a két márka eggyé vált. Az új szövetség gyümölcsei azok a Lancia modellek, amelyeket a márka a Genfi Autószalonon mutatott be a világnak: az új ötajtós Ypsilon, a Thema, a Flavia és Flavia Cabrio tanulmány, valamint az új Grand Voyager és Delta. A márka új zászlóshajója a Thema, amely a Chyrsler 300 alapjain nyugszik.

Az olasz VM Motori által kifejlesztett, két Euro5-ös dízelmotor 190, illetve 224 lóerő teljesítményre képes, mindkettő ötfokozatú automata váltóhoz csatlakozik. A 224 lóerős kivitel legnagyobb forgatónyomatéka 550 Nm 1600-2800/perc fordulatszám-tartományban.

A Thema több mint 70 fejlett aktív és passzív biztonsági funkciót kínál; köztük van az aktív gyalogosvédelem, az adaptív sebességszabályozó rendszer (ACC), az ütközésmegelőző figyelmeztető rendszer (FCS), a holttér-figyelő továbbá a parkolás segítő rendszer is.

Az októbertől Európa-szerte forgalmazott, új, hátsókerék-hajtású Lancia Thema kétféle kivitelben (Oro és Platino) lesz kapható.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/