2016. január 23. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ferrari F40 GT-vel át a pajtán – videó

A drága sport- és luxusautók kínzásáról elhíresült Tax the Rich újra előállt egy rövidfilmmel, melyben egy ritka változatú Ferrari F40-et nyúz az egyenetlen, sáros és szűkös úton. Ehhez tökéletes aláfestést nyújt Carl Orff Carmina Buranájának kiragadott részlete.

Ezért lehet jó érzés gátlástalanul gazdagnak lenni. Amikor már egy ritka és/vagy borzasztó értékes autó gyalázása sem számít, akkor születnek a szenzációra éhes közönség számára (pozitívan vagy épp negatívan) értékelhető videók.

Tax the Rich tökéletesen ráérzett erre a vonalra, ugyanis Ferrari Enzóval történő ralizását több mint 23 millióan látták, de Rolls-Royce saras-füves csapatását is már 6,6 millióan tekintették meg. A srác egy darabig nem hallatott magáról, most azonban egy Ferrari F40 GT fedélzetén tér vissza kedvenc farmjára, hogy néhány piruettel és találó vágással kápráztasson minket, egyszerű földi halandókat.

Külön érdekesség, hogy a szóban forgó autóból mindössze 7 darab készült 1991 és ’92 között, V8-as duplaturbós motorja pedig 590 lóerőt képes teljesíteni. Sajnos árát megtippelni sem lehet, de már egy „mezei” F40-ért is 150 millió forint körüli összegeket szoktak kérni, de bármennyit is érjen, ez aligha érdekli a videón látható sofőrt…