2016. február 11. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Teljes a Top Gear csapata

A motorsport guru és Forma 1-es kommentátor Eddie Jordan, a világrekorder német autóversenyző Sabine Schmitz, a neves autós újságíró és YouTube-os benzingőz-szerelmes Chris Harris, valamint Rory Reid autókritikus és televíziós műsorvezető ma megerősítette, hogy csatlakozik Chris Evans és Matt LeBlanc párosához a Top Gear izgatottan várt visszatérésében.

Az új csapat a teljes autóipari spektrumot lefedi és magukkal hozzák különleges és autók iránti egyedi szeretetüket, amellyel megtalálják az összhangot minden Top Gear rajongóval, kezdve a családokkal, akik a műsor szórakoztató értékeit élvezik, egészen az autók és a benzingőz fanatikus szerelmeseiig.

A Forma 1-ből jól ismert Eddie Jordan a védjegyévé vált lényegre törő, az életről és az autós világról hihetetlenül tapasztalt nézőponjával felfegyverkezve érkezik, mely garantálja, hogy nem fogunk unatkozni műsor alatt. Az ezerszínű dublini születésű vállalkozó egész életében flörtölt az autókkal, mint a korábbi Jordan Grand Prix csapat tulajdonosa, a világ számos ikonikus versenyzőjének adta meg a kezdőlökést, mint az 1991-ben debütált Michael Schumachernek, vagy Eddie Irvine-nak.

Sabine Schmitz a legendás Nurburgring Királynője újból belép a Top Gear folklórba, mint a műsor első női műsorvezetője a 15 év során. A Top Gear nézői számára az 5. és a 11. évadból a felejhetetlen szereplésével ismerőssé vált Sabine már le is forgatott néhány részt Chris Evans-szel, ahol olyan jeleneteket láthatunk, amire még a legfelkészültebb sebességkedvelők is a levegő után fognak kapkodni a műsor debütálásánál.

Az autós újságíró Chris Harris az az ember, akinek már a neve is borzongással tölti el sok autógyártó tanácstermét, és most határozotton a legérdekesebb kérdéseket szeretné feszegetni, és elmondja a nézőknek éleslátó véleményét az autókról, és olyan dolgokról, amikről nem is tudják, hogy tudniuk kellene.

Valamint az újonc Rory Reid, akit a Top Gear 2015-ös nyilvános meghallgatásán vettek fel, egy díjnyertes újságíró, akit a CNET Car Tech csatornáján mutatták be és aki ugyancsak főszerepet kapott a SKY 1 Gadget Geeks sorozatában.

Chris Evans az alábbiakat nyilatkozta a Top Gear bandáról: “Tényleg van mindenből egy kicsink mindenkinek. Az egész életében benzinőrült Matt a tengerentúlról; a fegyelmezhetetlen és pezsgő személyiségű, a rettenthetetlen sebességéről elhíresült Sabine; Az enciklopédikus, humoros és csodálatosan színes egyéniségű EJ; A világ egyik legjobb legszókimondóbb autókritikusa, Chris; És Rory, aki szimplán lenyűgözött a meghallgatáson és teljes mértékben helye van a csapatban.”

Eddie Jordan mondta: “Elképesztően izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok Chrishez és a csapathoz. Minden műsorvezető társam iránt hihetetlen tiszteletet érzek és udvariasan kérem, hogy bánjanak könnyeden ezekkel az öreg csontokkal. Az autók a DNS-embe vannak kódolva és bár voltam olyan szerencsés, hogy elértem a legtöbb dolgot ami a motorsportban elérhető, a Top Gear műsorvezetése egyszerűen a hab a tortán.”

Chris Harris mondta: “A Top Gear volt az a dolog, mely segített az autókkal együtt formálni az életemet, az autókkal kapcsolatos felfogásomat és megszállottságot és alig várom, hogy elkezdődjön. Nagyon izgatottan és boldogan várom, hogy bajba kerüljek, úgyhogy remélem alátámaszthatom a programot az újságírói hitelességgel, amellett, hogy egy kis bajt is okozhatok. És ha még rosszul is alakul, nos, még mindig elmondhatom, hogy egyszer szerepeltem a Top Gear-ben és visszamegyek, hogy ugyanaz a bosszantó pasas legyek a YouTube-on, aki voltam.”

Sabine Schmitz hozzátette: “A Nürburgring mellett nőttem fel és életem nagy részében versenyeztem, így a lehetőség, hogy kombináljam a vezetést és a filmezést túl jó lehetőség volt, ahhoz, hogy kihagyjam. Párszor felbukkantam már a Top Gear-ben a múltban, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy sok mókában lesz részünk.”

Rory Reid kommentálta: “Amikor leadtam a 30 másodperces demó szalagot tudtam, hogy az esélyek határozottan ellenem szólnak, mivel a meghallgatások teljesen nyitottak voltak mindenkinek. Az, hogy én lettem az egyetlen ember aki tényleg végigcsinálta a nyílt meghallgatást hihetetlenül büszkévé tesz. Top Gear rajongó voltam évtizedek óta, de ami még ennél is több az az, hogy olyan módon élek és lélegzek együtt az autókkal, ami tökéletesen összeegyeztethető a műsorral. Már alig várom, hogy elhozzam a saját tudásomat, energiámat és humoromat egy nagyon izgalmas új sorozatba.

A Top Gear idén májusban visszatér a BBC Two és a TV képernyőkre mindenütt.