2016. március 05. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Hatalmas szárnyat kapott a DMC Lamborghinije

A legfeltűnőbb lopakodóautót készítette el a DMC egy Huracánból szénszálas műanyag felhasználásával. A Jeddah Edition névre keresztelt munka brutális íveket és vonalakat, valamint hatalmas felniket vonultat fel.

Elvitte a Genfi Autószalonra legfrissebb munkáját a DMC.

A Lamborghini Huracánhoz készített optikai csomag a Jeddah Edition névre hallgat, és leginkább egy feltűnő lopakodó testesül meg benne. Utóbbiért a szénszálas bodykit felel, míg előbbi érzetet a hatalmas – elől 20, hátul 21 collos – matt fekete felnik, átszabott, új első lökhárító, új küszöbök, diffúzor és egy méretes fix hátsó szárny erősíti bennünk.

Az Y küllős görgőkre elől 255/30, hátul 325/25-ös Continental abroncsokat feszítettek, míg a kerekek mögé egy új, nagyobb tűrőképességű fékrendszer került – természetesen fekete nyergekkel.

Az erőn, melyet egy 5.2 literes szívó V10-es egység biztosít, nem változtatott a tuner, így továbbra is 610 lóerő (448 kW) és 560 Nm áll a sofőr rendelkezésére, amellyel az összkerékhajtású modell 3,2 másodperc alatt éri el álló helyzetből a száz km/órát, míg végsebessége 325 km/óra.