2017. október 07. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Poroltót kapott az arcába a tankolás közben dohányzó autós – videó

Egy bolgár benzinkút kezelője komolyan vette a munkájához kapcsolósó biztonsági előírásokat, amikor egy, az autójából tankolni kiszálló, de dohányzó férfit először arra kért, hogy oltsa el cigarettáját, majd amikor ez nem használt, más eszközhöz folyamodott.

Nem sok felelőtlenebb és veszélyesebb dolog létezik annál, minthogy az ember égő cigarettával áll meg a benzinkútnál, hogy tele tankolja szomjazó járművét, mégis vannak, akik figyelmen kívül hagyják azt a tényt, hogy épp ezért tilos is.

Egy Opel Astra utasa Bulgáriában úgy vélte nem történik majd semmi, ha így végzi el a szükséges műveletet, ám a benzinkút kezelője másként látta ezt, s rögtön figyelmeztette emberünket, hogy oltsa el, mielőtt tankolni kezdene, ám az fittyet se hányt rá.

Ekkor durrant el az alkalmazott agya, és fogta a legközelebbi porral oltót, lehetőséget sem adva a baj kialakulására: egyszerűen tele fújta a finom szemcséjű oltóanyaggal – beborítva közben az autót is kívül-belül. Lehet, hogy így egy ügyfelet elveszítettek, de sok életet megmenthetett a kutas, a szabályszegő pedig legközelebb biztos meggondolja, hol gyújt rá…