2017. október 17. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A nap képe: Csak egy rózsaszín Lamborghini Aventador

Mivel tehetünk feltűnőbbé egy kirívó külsővel rendelkező olasz sportautót? Egy különleges szín és matrica kombinációval, amelyhez már csak a megfelelően figyelemfelkeltő felniszett szükséges. A Forgiato kissé túlzásba is vitte a Lambo Aventador átalakítását.

Ennél csúnyább Aventadort még nemigen láttunk, pedig sok tuningműhely foglalkozik a Lamborghini csodajárgányának átszabásával, és bizony nem mindegyik munka sikerül makulátlanul.

De a Forgiato csapata kitett magáért, amikor megcsinálták a legfeltűnőbb és egyben legrondább Aventadort matt rózsaszín fóliával, amelyre még csillogó szélű fekete mintákat is aggattak. Ezt pedig megtoldották egy garnitúra polírozott arany felnivel, amitől inkább egy autós játékba illene, mint bárhol megjelenni vele az utcán.

Az egyetlen szerethető átalakítás a Liberty Walk féle optikai csoamg a szegecselt szélesítésekkel, azt pedig mindenki döntse el maga, hogy a fehér belső mennyire dukál a külsőhöz, de az szinte biztos, hogy értéket nem növeltek az elvégzett módosításokkal a cégnél.