2017. november 08. 18:30   |   Autoblog
címkék:  

Képeken az új Jeep Wrangler

A Jeep november 29-én, a Los Angeles-i Autókiállításon rántja le a leplet a vadonatúj, negyedik generációs Wrangler modellről, ám néhány fotót már közzétettek az újdonságról. Ezek alapján megállapítható, hogy a tervezők nem bolygatták a bevált, szögletes formát, a lemezek alatti technikát azonban modernizálták.

A Jeep Wranglerre kezdettől fogva jellemző a tíz éves modellciklus, az aktuális, 2007-óta gyártott harmadik generáció leváltásának így most érkezett el az ideje. Az új modellt november végén, a Los Angeles-i Autókiállításon láthatja majd először élőben a nagyérdemű. Addig is megnézhetjük az autót az első gyári fotókon. Ezekből kiderül, hogy az ikonikus vonalvezetést, ami alapján 1987 óta messziről beazonosítható a Wrangler, nem bántották.

Maradt a szögletes karosszéria, a kerek fényszórók és a négyzet alakú hátsó lámpák, a hetes osztású hűtőmaszk, s a kívülre helyezett ajtózsanérok is tovább élnek. A típus rajongói értékelni fogják a kényelmesen lehajtható szélvédőt is. A Jeep az új modellnél még nagyobb nyitott tetős szabadságot, és számos különböző ajtó, tető és szélvédő kombinációt ígér.

Komolyabb változás figyelhető meg az autentikus kinézetű beltérben, ahol a mai színvonalnak megfelelő infotainment és szórakoztató berendezéseket, továbbá vezetői asszisztens rendszereket építettek be. Javítottak az anyagminőségen, a komforton és a variálhatóságon is. A motorokról egyelőre nem árultak el részleteket.