A nap képe: A világ legnagyobb, bárki által látogatható autógyűjteménye

Az olasz egzotikumoktól az amerikai izomautókon át a német sportkocsikig minden megtalálható egy amerikai parkolóházban, ahová gyakorlatilag bárki bemehet. Némelyik járgány már jó ideje pihenhet az autós szentélyben.

A Reddit egy olvasója töltötte fel az internetre az alábbi fotókat, melyek mind egy helyen készültek.

A ritka és értékes sportautókat egy nyilvános parkolóház egyik emeletén fényképezte a közelben dolgozó felhasználó, aki szerint már jó néhány éve tárolják itt némelyik modellt, s az egész gyűjtemény állítólag egy versenycsapat tulajdonát képezi.

A készletben olyan ritkaságok is fellelhetők, mint a Ferrari 599 GTO vagy a Dodge Neon SRT 4, egy ezüst Chevrolet C2 Corvette Stingray, egy sárga Alfa Romeo 4C, egy Volkswagen Golf IV R32, megannyi Ferrari és Lamborghini, illetve jó néhány izomautó.

Mivel egy nyílt parkolóházról beszélünk, némelyik autót már ellepte a por, amit a vicces kedvű látogatók ki is használtak művészi rajzok alkotására, de általánosságban jó állapotnak örvend mindegyik „lakó”. Az ő biztonságuk érdekében csak annyit árult el a feltöltő, hogy valahol Tennessee államban található a szentély.