2018. február 13. 11:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Kaszkadőrjelenetet okozott egy BMW-s – videó

Már megint egy BMW-s okozott balesetet, amikor az utolsó pillanatban, szabálytalanul akart lehajtani az autópálya belső sávjából. A manőverben megcsúszó X3-as egy békésen közlekedő Subarut kényszerített kaszkadőröket megszégyenítő helyzetbe.

Még a legkeményebb akciófilmek forgatásán is többszörösen biztosítják az ehhez hasonló jeleneteket, ám egy Subaru Impreza vezetőjének saját bőrén kellett megtapasztalnia, milyen lehet kaszkadőrnek lenni, miután egy BMW X3-as a 40°-os domboldalra kényszerítette egy szabálytalan kisorolás következtében.

A bajor terepjáró sofőrje az utolsó pillanatban akart mindenen keresztül kisorolni a belső sávból (legalább az indexét használta), ám a kivezető szélén a poros aszfalton megcsúszva kiütötte a szabályosan közlekedő Subarust, aki így – fékezés nélkül – a domboldalt megmászva és egy táblát kiütve lökött vissza a baleset okozójának.

Szerencsére a buta incidensben senkinek nem esett baja, de a BMW-sre magas bírság várhat gondatlan veszélyeztetésért, forgalomtól elzárt területen közlekedésért és baleset okozásáért.