2018. április 15. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Azt hitte a BMW M2 sofőrje, hogy mutat a tömegnek egy jó driftet – videó

A padka adta a pofont, amikor a BMW M2-essel jaszkarizó brit tulaj elvesztette uralmát kedvence felett egy többsávos körforgalomban. Szerencséjére magán kívül senkit nem tört meg.

A Cars and Coffee rendezvényein mindig több tucat komoly sportautó szokott összegyűlni, és ilyenkor nem ritka az egymás hergelése és az erőméregetés, amely néhányszor balesetet is eredményez.

Legutóbb például egy kék BMW M2 lett a hiúság áldozata, igaz, itt csakis magának köszönheti a vezető a balesetet, ugyanis a fizikán kívül senki nem zavart bele rögtönzött körforgalmas driftelésébe. Egyszerűen elvesztette az irányítást a 365 lóerős sportautó felett, így egy piruettel az útpadkán fejezte be a mutatványt.

Bár a látvány alapján durvább sérülésekre számítottunk, a kis bajor sportkupé egész jól megúszta a nagyerejű találkozást a kemény felülettel, csak két felnijavítást (vagy cserét) kell megejteni rajta, illetve jó kérdés, hogy a bal hátsó gumi nem lett-e defektes, mert kissé laposnak tűnt, amikor szégyenkezve próbálta elhagyni a helyszínt a „showman”.

Az incidens 1 perc 50 másodperc után látható, ám érdemes végig nézni az egész videót, ugyanis temérdek izgalmas autót (több Aston Martin, Audi RS6, R8, Ferrari, BMW, Nissan Skyline és GTR és egyéb sportos ritkaságot) vehetünk szemügyre alatta.