/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Új taggal bővült az Infiniti G család

2012. április 05. 20:03   |   Autoblog
címkék:  

Megjelent az Infiniti G szedán kínálatában a G37x S modellváltozat, amely a legsportosabb felszereltséget párosítja négykerék-hajtással. Korábban kizárólag a GT változatokat lehetett összkerék-meghajtással rendelni.

A többi G modellhez hasonlóan a G37x S hajtásáról is egy 3,7 literes, 320 lóerős V6 motor gondoskodik, amely egy váltófülekkel felszerelt 7-fokozatú automata sebességváltóhoz kapcsolódik – ezzel a hajtáslánccal az autó mindössze 6 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/órára. Az Infiniti nyomatékérzékeléssel ellátott összkerékhajtási rendszere gyakorlatilag bármilyen időjárási és útviszonyok között lendületes vezetést garantál. Az autó végsebessége 240 km/óra, hivatalos vegyes fogyasztása 11 l/100 km, CO2-kibocsátása pedig 255 g/km.

Az Infiniti G37x S már 14 173 300 forinttól kapható. A 2012-es G modellválaszték egyetlen négykerék-hajtású tagja, amely olyan felszerelésekkel rendelkezik, mint a vörös „S" külső embléma, a 18 colos könnyűfém keréktárcsák és a sötétített fényszórók. Belső terében sportülések, valamint alumínium pedálok és lábtartó várja az utasokat. A G37x S felszereltségéhez tartozó multimédiás csomag merevlemezzel felszerelt navigációs- és hangrendszert, 10 hangszórós Bose Premium Sound System audio rendszert, tolatókamerát és nagy felbontású, érintőképernyős kijelzőt tartalmaz.

A G37x S a megújult G modellcsaládba illeszkedik. A kínálat csúcsán álló (14 866 300 forinttól kapható) G37 S Premium modell többek között aktív négykerék-kormányzással (4WAS), nagyteljesítményű fékrendszerrel és folyadéksúrlódásos, korlátozottan önzáró differenciálművel jár a sportos lelkületű tulajdonosok kedvében. Számos elektronikus biztonsági felszerelése között az intelligens távolság- és sebességtartó automatika, valamint az intelligens vészfék-asszisztens is megtalálható.

Az Infiniti G választék két GT modellt tartalmaz, amelyek jelenleg kizárólag hátsókerék-meghajtással rendelhetők. A bőrülésekkel, a memória funkcióval és elektromosan állítható deréktámasszal ellátott vezetőüléssel, valamint fűtött első ülésekkel felszerelt G37 GT már 12 541 600 forintért kapható. A többek között multimédiás csomaggal és napfénytetővel kiegészített G37 GT Premium ára 13 665 300 forinttól indul.

Az európai piacon továbbra is a G37 a belépőmodell, amely már 12 033 600 forinttól rendelhető. Alapfelszereltsége olyan tételeket tartalmaz, mint az alumínium díszítő betétek, a 18 colos könnyűfém keréktárcsák, az adaptív bi-xenon fényszórók, az öngyógyító fényezés, a kulcs nélküli nyitás és indítás, valamint az  elektromosan állítható első ülések és kormányoszlop.

A 2012-es G modellcsaládot a változatlan formában gyártott G37 Coupé (14 181 007 forinttól) és a G37 Convertible (16 528 047 forinttól) teszi teljessé.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

Kapcsolódó cikkek

Autóteszt

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!