/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

20 collos felniket rakott a Vörsteiner a Merci E63 AMG-re

2015. március 15. 19:15   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Mercedes E63 AMG modellje önmagában is elég masszív kiállással bír, amit a Vörsteiner is tudott, így csak egy csipetnyit raktak hozzá a tuner emberei a tökéletes recepthez, hogy még komolyabb végeredményt kapjunk.

20 collos felniket még mindig nem látunk túl gyakran az utakon – és most a magyar úthálózat kritikán aluli minőségétől tekintsünk el. Azonban a Vörsteiner épp ekkora görgőket rakott a W212-es E-osztály legkeményebb tagja alá.

Az E63 AMG gyönyörű, karbongrafit színűre fényezett, kovácsolt V-FF 103 felniket kapott elől 9×20, hátul pedig 10×20 collos méretben – igen, hátul csak a felnik szélessége 254 mm. Ezekre pedig 265/30, illetve 295/25-ös papucsok kerültek. A tökéletes kinézethez a sárga féknyergek, valamint az alany hófehér gyári fényezése is hozzájárul.

A képeken látható modell egyébként a legegyszerűbb E63 AMG kivitel – 4MATIC és „S” jelölések nélkül. Így orrába épített 5.5 literes biturbó V8-asának 557 lóereje és 720 Nm csúcsnyomatéka 4,2 másodperc alatt repíti százra, és a lendület kitart egészen a 250 km/órás leszabályozásig.

A kerekek minden bizonnyal borsos áráról nincs hír, de a garnitúra értéke könnyedén belekarcolhat a kétmillió forintba is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/