/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

425 lóerős kabriót csinált az ABT az Audi S5-ből

2017. június 23. 19:15   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Volkswagen csoport nemesítésére szakosodott műhely legutóbb a nyári kalandokat keresők kedvére igyekezett tenni a kabrió Audi S5-höz készített programjával. A vászontetősben dolgozó 3.0 literes V6-ost 425 lóerősre húzták, de még néhány optikai elemre is tellett.

Azt már megszokhattuk, hogyha az ABT-ről van szó, a minőség biztos eszünkbe jut az elkészített munka láttán.

A német tuner legutóbb az Audi S5-ös kabrió modelljét vette kezelésbe, hogy 3.0 literes V6-os turbós benzinmotorját megvadítsa. Az eredetileg 359 lóerőt és 500 Nm-t produkáló aggregátot így 425 paripával, valamint 550 Newtonméterrel ruházták fel a cég emberei, amely már alig marad el az etalonnak számító RS5 kupé 450 lóerős és 600 Newtonméteres értékeitől.

Bár hivatalos adatokat nem közölt a cég, a némiképp könnyebb és erősebb RS5 3,9 másodperc alatt katapultál százas tempóra, míg 250/280 km/órás végsebességgel bír – amit valószínűleg az ABT S5 is képes teljesíteni.

Ami a kinézetet illeti, az amúgy sem szerény ellátmányt olyan kiegészítőkkel fejelték meg, mint a 19 vagy 20 collos alufelni szettek spéci szelepsapkákkal, egyedi szőnyegek vagy épp az ABT logót vetítő üdvözlőfények, a későbbiek során pedig komolyabb optikai elemek átalakítására is lehet számítani – csak győzzük kivárni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/