/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

500 lóerő fölé hergelték az Audi RS 5-öt

2017. augusztus 11. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

Az Audi RS 5 elképesztő teljesítményű sportautó, 450 lóerejét mind a négy kerekének átadja és 3,9 másodperc alatt viharzik fel százra. Teljesítménye hétköznapi körülmények között kihasználhatatlan, azonban mindig vannak olyanok, akik többre vágynak. Az ABT örömmel sajtolt ki még 60 lóerőt turbómotorjából.

Az ABT Sportsline S5-öse a szoftveres módosítás után 425 lóerős lett, amivel megközelítette az RS 5 gyári teljesítményét. Így aztán a felpiszkált RS 5-nek jóval ütősebbnek kellett lennie, hogy megőrizze dominanciáját. Az új motorvezérlésnek hála az RS 5 immár 510 lóerővel és 680 Nm forgatónyomatékkal gazdákodhat, ami 60 lóerő és 80 Nm pluszt jelent a szériakivitelhez képest. A 2,9 literes biturbó V6-os nagyobb gázadásra pörölycsapásokat mér az utasok hátára. Sajnos, a menettulajdonságokról ezúttal sem közölt adatokat az ABT.

Az ABT úgy ítélte meg – legalábbis egyelőre –, hogy szükségtelen hozzányúlni az Audi karosszériájához. Egyedül a felniket cserélte ki, 20 colos, attraktív szettet csavarozott fel rá. A kedves megrendelő többféle színben kérheti, a fekete és a szürke számos árnyalatában, vagy gyémánt csiszolású magas fényű kivitelben. Komplett kerékgarnitúra beszerzésére is lehetőség van, 275/30 méretű gumikkal.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/