/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

540 lovasra erősödött a BMW M4 kabrió

2016. január 09. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A svájci tuningcég tovább gyúrta a tetőtlen száguldás egyik legpajkosabb megvalósítóját, a BMW M4-est, hogy több mint 100 lóerővel megtoldva képessé tegye a 327 km/órás végsebesség elérésére is.

Talán nem sok embernek adatik meg, hogy a BMW M4-esnél erősebb autója legyen, ha pedig ez egy kabrió modell, akkor aztán biztos a felső tízezer egyikének mondhatja magát, mégis, természetünkből fakad, hogy semmi sem elég.

Az ilyen maximalistáknak kínálja legújabb kúráját a Dähler, ugyanis a svájci tuner 431-ről 540 lóerősre gyúrta az M3-ban és M4-ben szolgálatot teljesítő 3.0 literes sorhatos biturbót. Ezzel együtt a nyomaték 730 Nm-re nőtt, így a 250-re korlátozott végsebesség a múlté, immáron 327 km/óra a csodaérték. A gyári 4,1 másodperces gyorsulás javulásáról nincs konkrét adat, de állítólag bőven 4 szekundumon belüli értéket sikerült elérni az erősítéssel.

Akiknek ez már túl sok lenne, azok az 508 lóerőt és 700 Nm-t kínáló gyengébbik csomagot is választhatják, a végsebesség így is 300 feletti lesz. Az alapcsomag részét képezi már az új rozsdamentes kipufogórendszer, a motorvezérlő módosítása, valamint a futómű és a fékek továbbfejlesztése is – utóbbinál nyolcdugattyús nyergek kérhetők az első tengelyre. A karosszériát a szénszálas első kettős toldat, a karbon diffúzor és a méretesebb felnik teszik vonzóbbá.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/