/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

550 lóerőt húzott elő az ABT a sima Audi S6-ból

2015. április 26. 19:15   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Azokra is gondolt az ABT tuningcég, akiknek csak az Audi S6-ra volt pénzük, de egy RS6-ra vágynak, ugyanis a gyengébb testvér teljesítményét majdnem pont az erősebbikére növelte. A kombi végsebessége így 290 km/órára ugrott.

Kezelésbe vette a gyengébbik sportmodell 6-os Audi kombiját az ABT Sportsline.

Az S6 Avant gyári teljesítményét 100 lóerővel és 130 Nm-rel így 550 paripára (404 kW) és 680 Nm-re sikerült növelni, ami alig (10 lóval és 20 Nm-rel) marad el a csúcsgépétől. Ezzel a végsebesség 290 km/órára nőtt, de egyéb menetteljesítményről egyelőre nem érkezett információ.

A motorerő növelésén túl egy szolid ültetést, illetve 20 vagy 21 collos felniket is pakol a gép alá a tuner, amit tökéletesen kiegészítenek a szénszálas tükörburák, az első kerékjárati ívekben elhelyezett légelvezető nyílások, illetve a tetőszárny, mely szintén karbonból készült.

A belsőt új üdvözlőfénnyel, motorindító és leállító gombbal, a kormányon elhelyezett, váltásra figyelmeztető fényekkel, valamint ABT logós kárpitokkal dobták fel a tuner emberei.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/