/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

680 lóerős vadállatot készített a BMW M4-ből a G-Power

2017. április 15. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ha nem lenne elég a gyár által kínált 431 lóerő, a G-Power szokásos erőkúrája többszáz paripával toldja meg a gyári ellátmányt. Ehhez új turbófeltöltők és egyéb hasznos összetevők kellettek, ám a külső sem maradt érintetlen.

A G-Powertől már megszokhattuk, hogy ha valamihez hozzányúl, az minden lesz, csak gyári nem, s legutóbbi munkájával is tovább öregbítette ezen hírnevét a tuner.

A BMW M4-es modellje amúgy sem egy vérszegény kupé, ám 431 lóerőt és 550 Nm-t teljesítő 3.0 literes duplaturbós sorhatosában ennél több is rejlik, ezt pedig igyekezett a lehető legjobban kihozni a cég. A tökéletes eredmény eléréséhez szükség volt a turbófeltöltők cseréjére, egy titán kipufogórendszer felszerelésére, no meg persze a motorvezérlés optimalizálására.

Ezeknek köszönhetően az M4-es teljesítménye 680 lóerőre növekedett, míg csúcsnyomatéka 760 Nm lett. Az új értékeknek köszönhetően a százas gyorsulást 3,5 másodperc alatt abszolválja a kupé, míg végsebessége 330 km/óra.

A teljesítményhez illő kinézetért a 90 mm-es kipufogóvégek, a 21 collos kovácsolt felnik, az állítható futómű és a narancssárga fóliázás felel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/