/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

75 centiméterrel több lett, maradhat?

2017. március 11. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Genfi Autószalonra kilátogatók élőben bámulhatták meg a tuningműhely és a StertchCars házasságának óriási gyermekét egy Mercedes-Benz G-osztály teljesmértékű átalakításaként. Az 5,5 méter hosszú FAB Big One 75 centiméterrel nagyobb eredeti önmagánál.

A Genfi Autószalonon nem csak új autócsodákat, de a nevesebb tuningcégek jóvoltából érdekes (vagy inkább érdekesen átalakított) modelleket is szemügyre vehettünk. Közülük az egyik (szó szerint) hatalmas csoda az FAB Desing részéről kiállított Big One volt.

A hatalmas, kvázi terepjáró limuzin fiatalkorában még Mercedes G-osztály néven futott egész addig, míg a tuner rá nem tette kezét, és a StretchCars-szal összefogva nem toldott 20 centit az első, 30-at a hátsó ajtón, valamint 25 centimétert a C és D oszlopok között, végül mindezt optikai kiegészítőkkel és a belső teljes átalakításával meg nem fejelte.

A Big One 23 collos Evotrek felniket is kapott, melyek szinte már kicsinek is tűnnek az 5,5 méteres teljes hosszhoz képest, míg belül a hatalmas extra térből a hátul utazók profitálnak a leválasztható ülések, kihajtható asztalok, extra kijelzők és a méretes főképernyő lévén. Természetesen az üléshuzatok sem eredetiek, ahogy a kárpit többi része, valamint a csomagtér teakfa borítása is a nemesítő cég munkáját dicséri.

Ha ez nem lenne elég, a szóban forgó jármű egy G63 AMG változatból alakult át, így meghajtásáról az 5.5 literes duplaturbós V8-as aggregát gondoskodik 571 lóerő és 760 Nm leadásával. Aki szeretne egyet a csodajárgányból, az jobban teszi, ha siet, ugyanis mindössze 10 darab készül belőle.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/