/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Brabus előállt a londoniakat zavaró Smartokkal

2017. július 14. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A tuningműhely elkészített az angoloknak egy különleges Smart ForTwo és ForFour szériát, melyek magas felszereltségi szintet, egyedi külsőt és belsőt, valamint turbós motort és duplakuplungos váltót kapnak megfelelően magas áron.

Már rendelhetők a Smart legújabb, Brabus által vadított, ForTwo és ForFour modelljei. A Disturbing London (nyersfordításban: Londont zavaró) kiadások indulóára a kupé esetén 15 895 font (5,5 millió forint), míg a négyszemélyes változatnál 16 390 font (5,71 millió).

Ezért cserébe 90 lóerős turbómotor, hatfokozatú duplakuplungos automataváltó, matt fekete-rózsaarany külső jár, de a belső szolgáltatásokért sincs mitől szégyenkeznie a kisautónak: hátsó parkolóradarok, tempomat, médiacsomag, állítható kormánykerék és vezetőülés valamint digitális klíma is jár.

A modelleket az azonos – Disturbing London – névre hallgató szórakoztató birodalom (öltözködés, zenei stúdió és ügynökség…) tiszteletére készítették, melynek alapító tagjai Tinie Tempah zenész és Dumi Oburota menedzser.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/