/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Ferrari 488, ami a Pistát is megeszi

2018. április 22. 14:45   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

No nem holmi férfiról beszélünk, hanem az új „kis” Ferrari legdurvább kiadásáról, a 720 lóerős 488 Pistáról. A Pogea Racing most egy olyan ágaskodó paripát készített, amely 820 lóerőt és 900 Nm-es csúcsnyomatékot küld az aszfaltra.

Ha valaki egy vadonatúj Ferrari 488 GTB (esetleg a Pista variáns) mellett teszi le voksát, aligha vezet első útja egy tuningműhely felé, de biztos élnek a Földön olyan maximalisták, akiknek legújabb játékszerük sem elég erős. Nekik kínál megoldást a Pogea Racing.

A csapat az idei Top Marques Monaco rendezvényét választotta legújabb munkájának bemutatására, amely még a 720 lóerőt és 770 Nm-t produkáló 488 GTB Pistát is földbe tiporja. Az FPlus Corsa projekt keretein belül az alap 488-as teljesítményét ugyanis 820 lóerőre és 900 Nm-esre tornázta fel, így 2,8 másodperc alatt (Pista: 2,85) képes százra katapultálni, míg megfutja a 350 (Pista 340) km/órát is.

Az aggregát és a kipufogórendszer átalakítása mellett aerodinamikai elemekre is futotta a cégtől, így szénszálas toldatok és tükörbúrák, hatalmas hátsó szárny, valamint egy hátsó diffúzor is került rá. A 21 collos fekete alufelnikkel együtt összesen 42 kilogrammtól szabadult meg a brutális erejű 488-as. A Pogea az FPlus Corsa csomagot 35 ezer eurós (10,85 millió forintos) indulóáron kínálja (nem tudni, hogy ez mit takar, de remélhetőleg a felszerelés díját és az ÁFA-t igen).

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/