/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A leggyorsabb Porsche Panamera

2015. január 28. 19:45   |   Autoblog
címkék:  

A német prémiumautó nemesítő Gemballa kihozta a maximumot a Porsche Panamera limuzinból. A GTP 700 után elkészítette a GTP 720 változatot, amely osztályában azonnal megdöntött két rekordot. A Gemballa nagytestű rakétája gyorsulásban és végsebességben is elveri a legtöbb szupersportkocsit.

A Porsche Panamera Turbo kivitelen alapuló Gemballa GTP 720 a ma kapható leggyorsabb sportlimuzin. 3,2 másodperc alatt szökken százra, 1 másodperccel hamarabb, mint a szériaváltozat, 200 km/órára 9,7 másodperc alatt jut fel, amivel már 3 másodpercet ad a gyári változatnak, a 300 km/órás sebességet pedig 26,4 szekundum alatt éri el. A végsebessége 340 km/óra elektronikusan korlátozva – a dél-olaszországi Nardo versenypályán 338,8 km/órás sebességet regisztráltak.

A Gemballa GTP 720 kategóriája legjobban gyorsuló autója (saját tömege 2,3 tonna), 3,2 másodperces sprintideje új rekordnak számít. A Sachsenringen sem talált legyőzőre, a nagyméretű sportlimuzinok mezőnyében a legjobb időt futotta 1:37,08-cal.

A sebességrekorder Panamera már megrendelhető a Gemballánál.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/