Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A megfelelő ruha a McLaren 570S-re

2018. január 31. 19:44   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Prior Design a legkisebb McLarenhez készített egy nemesítő csomagot, amely a méretek megfelelő növelésére fektette a hangsúlyt egy kellemes absztrakt mintázatú külső öltözékkel fűszerezve.

Hiába belépőszintű brit sportautó a McLaren 570S modellje, az emberek és a tunerek egyaránt kedvelik – előbbiek kedvező ár/érték aránya, utóbbiak pedig növekvő népszerűsége miatt.

A Prior Design így a lehető leghamarabb elkészítette saját szépítő csomagját a bébi Mekihez, amely több kellemes részletet is tartalmaz. A leginkább szembetűnő minden bizonnyal a többszínű, terepmintás öltözet, de nem mehetünk el szó nélkül a hatalmas diffúzor, a szélesítések és küszöbtoldatok, az átalakított első lökhárító, a fix (szénszálas) hátsó szárny és a kovácsolt – 18-tól 23 collos méretig rendelkezésre álló – felnik mellett sem.

Egyelőre a motorhoz nem nyúlt a cég, ám az 3.8 literes duplaturbós V8-as 570 lóereje eddig sem bizonyult kevésnek, s talán az egyedi kipufogórendszer hozhat néhány paripát, míg a futómű keményítése a kanyarokban jöhet jól. A csomag áráról nem tudni, de akinek ilyen négykerekűje van, és nemesítésre szánja, aligha fog az árcédula miatt visszatáncolni vágyától.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Tuning

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!