/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

ABT Audi A5 Cabriolet

2017. június 09. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Dübörög a nyár, itt a kabrió szezon, az ABT Sportsline pedig egy új Audi A5 kabriót gurított be a műhelyébe és varázsolta egyedivé. Bajnoki formába hozta a turbómotort és gyönyörű kerekeket csavarozott az autó alá.

A donor autó egy 2 literes TFSI turbómotorral hajtott, quattro négykerék-hajtású vadonatúj A5 Cabriolet volt, amely a beavatkozásoknak köszönhetően csaknem olyan gyors lett, mint az S5. Speciális szoftver segítségével a kétliteres négyhengeres teljesítményét 330 lóerőre tornászták fel, több mint 30 százalékkal izmosabb téve. A nyomaték 370-ről 440 Nm-re hízott, ami szintén jelentős növekedés.

Az ABT kabriója teljesítményével megközelíti az S5-öt, melyet egy nagyobb, 3 literes V6-os turbómotor mozgat. A 354 lovas S5 Cabriolet 5,1 másodperc alatt gyorsul fel százra; ettől az ABT autója csak néhány tized másodperccel maradhat el. A dízelesek se keresedjenek el, az ABT a négy- és a hathengeres gázolajoshoz is kínál erősítő csomagot. A 190 lovas négyhengeres TDI-t 215 lóerősre húzzák fel, a nyomatékát pedig 400-ról 440 Nm-re emelik, míg a 3 literes V6-os TDI 250 lóerős és 450 Nm nyomatékú lesz (széria: 218 LE és 400 Nm).

Az ABT szakemberei már belefogtak a típusra szabott aerodinamikai készlet fejlesztésébe, egyelőre csak különböző könnyűfém kerékszettek érhetők el az A5 kabrióhoz. A DR és ER-C, valamint az FR és GR típusok választhatók, előbbiek 19 és 20, utóbbiak kizárólag 20 hüvelykes kivitelben. Modelltől függően a vevő kérheti a felniket fekete, matt fekete, fegyverszürke, ezüst és polír felülettel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/