/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

ABT Audi RS 3

2017. november 20. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Az Audi tradicionálisan legerősebb modelljei az RS kivitelek, melyek a kompakt A3-as esetében négy- és ötajtós verzióban is elérhetők. A Volkswagen csoportos modellek világszerte legnagyobb nemesítője most mindkét csúcsmodelhez bemutatta minőségi kiegészítőit. Az ABT elsősorban motor- és féktuning területén hoz újat.

ABT_RS3_Sportback_big_package_ABT_ER-F_front

400 lóerejével az Audi RS 3 Sportback a legizmosabb és a legjobban gyorsuló kompakt modell a piacon. 4,1 másodperc alatt sprintel százra, aminél jobbat igazán nem kívánhatunk. Persze az ABT kapui nyitva állnak azok előtt, akik egy kicsit mégis többre vágynak. Speciális szoftverével 60 lóerőt és 50 Nm nyomatékot előcsalogat még a soros öthengeres turbómotorból, a gyorsulás így 4 másodperc alá csökken. Mindez anélkül, hogy a motor élettartama és megbízhatósága csökkenne. A szoftveres beavatkozás mellett a végsebességet is kitolják, 250-ről 280 km/órára.

ABT_RS3_Sportback_big_package_ABT_ER-F_rear

A 2,5 literes erőforrás 460 lóereje ABT ültetőrugókkal (elöl -30, hátul -25 mm)  és stabilizátorrudakkal még hatékonyabban az útra juthat. Már dolgoznak egy állítható magasságú sport felfüggesztésen is. A sportkompakt ellentmondást nem tűrő lassulásáról az ABT “nagyféke” gondoskodhat. Számos különböző kerékszett is elérhető az RS 3-hoz, 19 vagy 20 colos méretben.

ABT_RS3_Limousine_small_package_ABT_FR

Ami a karosszériát illeti, az RS 3-ról nem maradtak le a speciális aerodinamikai kiegészítők, mint az első toldat, a speciális hűtőrács betét, továbbá a hátsó szoknya kivágásokkal a dupla 102 mm-es kipufogóvégek számára.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/