/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

ABT Volkswagen T-Roc

2018. április 11. 16:40   |   Autoblog
címkék:  

Az ABT Sportline a Volkswagen-csoportos márkák első számú nemesítőjeként a sportos ferdehátú és kupé modellek mellett egyre gyakrabban szabadidőautókat is módosít. A SUV-lázat meglovagolva ezúttal egy vadonatúj Volkswagen T-Roc crossovert csinosított ki.

A szubkompakt városi terepjáró az elérhető legnagyobb teljesítményű erőforrással került az ABT-hez, aki nem átallott egy kicsit még feltornászni azt. A 2 literes TSI turbómotor 190 lóerővel érkezett és 228 lóerővel távozott – az ABT speciális motorvezérlő szoftverének hála 20 százalékkal lett erősebb. A maximális nyomaték ezzel párhuzamosan 320 Nm-ről 360 Nm-re emelkedett. Az összkerékhajtású, 7-gangos DSG-váltóval szerelt T-Roc széria gyorsulási értéke 7,2 másodperc, végsebessége pedig 216 km/óra, amelyeken az ABT szoftverével egy picit sikerült javítani.

A T-Roc nemcsak erősebbé, de dinamikusabbá is tehető – ebben ültetőrugók segítenek, amelyek alacsonyabbra helyezik a jármű súlypontját. A sport rugók 35-40 mm-rel engedik lejjebb a karosszériát, stabilabbá és dögösebbé téve a kocsit. Számos attraktív könnyűfém kerékszett közül is lehet választani, 18-20 colos méretben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/