/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

ABT-Vossen Audi Q7

2017. november 01. 18:20   |   Autoblog
címkék:  

Ha két olyan háttéripari szereplő, mint az ABT és a Vossen összefog, akkor abból valami figyelemreméltó születik. Egy különleges Audi Q7-est alkottak, amiből csak tíz példány lát napvilágot.

A világ vezető Volkswagen és Audi tunere, az ABT Sportsline együttműködésre lépett az iparág egyik iránymutató felnigyártójával, a Vossennel és létrehoztak egy limitált kiadású Audi Q7-et. Az Audi Q7 ABT Vossen 1 of 10 az ABT aerodinamikai kiegészítőit és a Vossen kerekeit viseli, mégpedig igen stílusosan.

Az ABT szélesítő karosszériakészlettel látta el az Audi nagy SUV-ját, így az kitűnik modelltársai közül. A gép új első kötényt, sárvédőszélesítéseket, speciális hátsó szoknyát, hátsó szárnyat és alsó díszítőelemeket kapott. Ezen kívül az első hűtőrács, az alsó toldat és a hátsó diffúzorelem szénszálas betétekkel gazdagodott.

A tengelyvégekre egyedi, kovácsolt Vossen könnyűfém felniket csavaroztak fel 10 x 22 colos méretben. A “lopakodó” szürkére fényezett kerekek remekül illenek a kocsi stílusához és a 20 mm-es ültetésnek köszönhetően jobban ki is töltik a kerékjáratokat.

Az Audi Q7 ABT Vossen 1 of 10 a beltérben is felhívja a figyelmet különleges mivoltára. A műszerfalon és a küszöbléceken “1/10“ feliratokat helyeztek el, az üléseket pedig Alcantara betétekkel tették különlegesebbé. A sportos hangulatról szénszálas díszítőelemek gondoskodnak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/