/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Audi RS 4 kombi az ABT-től

2017. július 22. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

Az Audi 100-alapú első kiadást is számba véve immár az Audi S4 hatodik generációja van piacon. A modell fokozatosan erősödött, az aktuális kiadás már 354 lóerőt tud felmutatni, ám az RS modellek – az előzőek is – így is túllicitálják. Mivel a jelenlegi nemzedékből még nem jött ki az RS verzió, az ABT úgy gondolta, megcsinálja.

A Volkswagen csoportos modellek elhivatott és professzionális nemesítője, az ABT Sportsline úgy érezte, az Audi S4 Avant remek alany lesz arra, hogy RS 4 Avant készüljön belőle. 354 lóerőre és 500 Nm nyomatékra képes 3 literes turbómotorját “New Generation” moduljával tuningolta fel, így az már 425 lóerőt és 550 Nm nyomatékot képes magából kihozni. Ez 20 százalékos teljesítmény-növekedést jelent, ami lejjebb viszi a nulla-százas gyorsulást (széria: 4,9 mp), ugyanakkor feljebb tornássza a végsebességet (széria: 250 km/óra).

Hogy a plusz erőlöket ne maradjon észrevétlen, az S4 Avant számos karosszéria komponenssel és felniszettel válhat rámenősebbé. Az első kötényre speciális toldat kerülhet fel, a sárvédőkbe karbon dekorelemek illeszthetők, hátulra pedig diffúzoros szoknya szerelhető fel oldalanként dupla kipufogóvégződéssel. Többféle sport kipufogórendszer rendelhető az autóhoz, akár a leömlőtől hátrafelé.

A tengelyvégekre látványos ABT kerekek csavarozhatók fel 19 vagy 20 hüvelykes méretben. A legfrissebb dizájnt a tesztautón is látható DR modellek képviselik; rendkívül szép darabok. Keréktől függően egyébként választható fényes vagy matt fekete, fegyver szürke és ezüst felületkezelés. Komplett kerékszettek is rendelhetők Dunlop vagy Continental abroncsokkal; 20-as kerekek esetén 255/30 méretben.

A karosszéria súlypontját is lejjebb vitték az ABT szakemberei, mégpedig állítható magasságú futóművel – az ültetés mértéke 15-40 mm lehet és jót tesz az S4 kanyarvételi képességeinek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/