/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Audi RS 6 gyűjtőknek

2016. november 23. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Idén ünnepli az ABT Sportsline fennállásának 120. évfordulóját, mely alkalomból ügyfeleinek korlátozott példányszámú járművekkel kedveskedik. A legfrissebb exkluzív kiadás az Audi RS 6-ból született; a Daytona szürke kombiból csupán 12 darabot készítenek.

Az eleganciát és dinamizmust tökéletesen egyesítő ABT RS 6 ismét új köntösbe bújt, ezúttal az Audi paletta egyik legütősebb színét, a Daytona szürkét viseli. A különleges árnyalatot pedig összesen tizenkét példány kaphatja meg.

Az ABT RS 6-osa mindig is a piac legszebb, legigényesebb nemesített példánya volt, de Daytona szürkében még lenyűgözőbben fest. Remekül passzolnak hozzá a lakkozott karbon elemek is; mint az első lökhárító középső toldata és oldalsó terelőlapjai, a tükörházak, a küszöbök légterelői lapjai, továbbá a hátsó szárny és a diffúzor. A kipufogócsöveket is Daytona szürkére festették.

Az ABT “1 of 12“ kombija emellett megy is, mint a távirat. Gyári önmagánál 130 lóerővel nagyobb a teljesítménye (735 LE) és 220 Nm-rel magasabb a forgatónyomatéka (920 Nm); menetteljesítményeivel felveszi a versenyt az élvonalbeli sportautókkal is. Végsebessége 320 km/óra, elektronikusan korlátozva. 22 hüvelykes kovácsolt felnikre feszített 295/25 méretű abroncsokkal kapaszkodik az aszfaltba.

Az utastérben számos “1/12“ és “120 years“ felirat mutatja, hogy speciális kiadásban ülünk. A sportülések Daytona szürke/fekete Alcantara/bőrkárpitozást kaptak, a műszerfalat is bőrrel húzták be, de hasított bőr fedi az oszlopokat, a mennyezetet és a csomagtérajtót is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/