/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az utolsó valódi Shelby Mustang

2012. július 06. 20:40   |   Autoblog
címkék:  

Keveseknek mond valamit a Classic Recreations név, pedig ők voltak azok, akik a Tolvajtempó című film ikonikus Mustangját, Eleanort megépítették. Legújabb alkotásuk, a G.T.500CR kabrió sem kevésbé vonzó, amelyre – utolsóként – Carroll Shelby mester is áldását adta.

Ma az egyetlen licensz alapján készülő 1967-es Shelby Mustang a Classic Recreations G.T.500CR modellje, amelyek mindegyike klasszikus karosszériával, 7 literes V8-as motorral és modern felfüggesztéssel rendelkezik. Az autók Shelby szériaszámmal bírnak és jegyzik őket a hivatalos Shelby Worldwide Registry-ben.

Az új kabrió modell kétféle teljesítményű motorral választható. A G.T.500CR 545 modellben digitális üzemanyag-befecskendezéses, 7 literes, 545 lóerős saját építésű V8-as aggregát dolgozik, melyhez 5-fokozatú Tremec kézi váltót kapcsolnak. Emellett modern felfüggesztés és fogasléces szervokormány garantálja a sportos vezethetőséget. A vevők 17 colos kerekekkel és – bár nem tűnhet lényegesnek – valódi Shelby Le Mans verseny tanksapkával kapják kézhez autójukat.

Az izmosabbik G.T.500CR Mustang a 900S modell, amely hasonló felszereltséggel bír, mint az 545-ös, de egy ProCharger mechanikus feltöltőnek köszönhetően 780 lóerőt ad le. A karosszériája merevebb, a futóműve keményebb és hátul szélesebb kerekekkel rendelkezik, mint az 545-ös kivitel. Sebességmérőjét pedig 320 km/óráig skálázták.

A G.T.500CR kabrió modellt rendelésre készítik el, mintegy 2500 munkaóra alatt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/