/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Brutális G-osztály a Lummától

2018. március 05. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

Noha az új Mercedes-AMG G 63 első ízben a Genfi Autószalonon áll a közönség elé, a Lumma máris elkészítette a terepjáró tuningolt változatát. Szokásához híven egy agresszív kiállású járművet kreált, amelyik megoszthatja a közönséget. Elmenni mellette biztosan nem lehet csak úgy, hiszen harsány színben pompázik és 24 colos kerekeken áll.

A Lumma CLR G770-re keresztelt alkotása brutálisan fest. Komplett szénszálas karosszériaszélesítő készletet kapott, amely többek között oldalanként 4 centiméterrel növeli a jármű szélességét. A sportterepjáróra egyedi, egy darabból álló szénszálas motorháztetőt illesztettek, amely a géptér szellőzését is javítja. Előre egyedi lökhárítót tettek fel, nyers karbon középső elemmel és oldalanként dupla nappali világítással.

A felhizlalt kerékjáratokat vaskos küszöbidomok kötik össze. A sportkipufogó-rendszer végcsövei oldalt bukkannak elő; elegánsan integrálták őket az oldalelemekbe. Hátul karbon középső elemmel felvértezett lökhárító, pótkeréktartó és tetőspoiler teszi izgalmasabbá a látványt.

A kerékjáratokat 23, illetve korábban ennél a típusnál nem alkalmazott, gigantikus, 24 colos kerekek tölthetik ki. A központi csavaros optikájú, Lumma CLR Racing 2 görgők 23 colos méretben, 305/35 méretű abroncsokkal megtoldva szerelhetők fel a G-osztályra. Megalomániásoknak pedig rendelkezésre áll a 24 colos Lumma CLR 24 RS felni, 295/30-as első és úthengernyi, 355/25 méretű hátsó abroncsokkal.

A tökéletes optika és persze a jobb útfekvés érdekében ültetőszett is vásárolható a Lummánál. A 4 literes biturbó V8-as motor izmosításán már dolgoznak a szakemberek. Az szériakivitelében 585 lóerőt és 850 Nm nyomatékot ad le; a célértékek 700 lóerő és 1000 Nm felett mozognak.

Ami az utasteret illeti, a mesterek fényűző, a külső színhez passzoló árnyalatú, puha bőrbe és Alcantarába öltöztették azt, egyedi mintázatokat és díszítéseket kialakítva.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/