/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy, a különlegesnél is különlegesebb Lamborghini Aventador

2016. augusztus 01. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Mit tegyen az ember, ha a csupán 500 darabos szériájú olasz csúcs sportautóját szeretné még inkább egyedivé tenni? Forduljon a gyártóhoz. Az alábbi Aventador SV átesett a Lamborghini Ad Personam személyre szabásán, és jól állnak neki a módosítások.

Egy ideje már tudja a legtöbb gyártó, hogy nem minden portékájuk jó megjelenése, kedvező vagy épp borsosan kívánatos vételára és gazdag rendelhető extra listája, bizony, az emberek vágynak az egyedi felszereltségre.

Épp ezért indította el a Lamborghini az „Ad Personam” személyre szabás programját, melynek keretein belül az újonnan megrendelt járműveket még a legyártás előtt plusz kiegészítőkkel, színekkel dobhatnak fel a vásárlók.

Ennek esett a szó legpozitívabb értelmében áldozatul egy amerikai piacos Aventador Super Veloce kupé, melyből mindössze 500 darab készül. A különlegesek között is különleges mérges bikát a cég Newport Beach-i kereskedésében lehet megtekinteni, ahol rögtön feltűnhet a hátsó kerékívek fölé rakott piros SV felirat, egy fényes karbon motortakaró elem, a matt szürke küszöbök, valamint az A oszlopok és a tető csupasz szénszálas felületei.

A belső tér eleve sportos hangulatát a szénszálas műanyag elemek, a piros ülésdíszítések és behúzó fogantyúk teszik még vadabbá. Sajnos az árakat hétpecsétes titok alatt őrzi a Lamborghini, így ha valaki kíváncsi például egy szénszálas tetőre, kénytelen lesz rendelni egy új modellt az olaszoktól és bejelentkezni az „egyediesítésre”.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/