/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy fullos Land Rover Defender

2014. október 23. 17:30   |   Autoblog
címkék:  

A jövőre leköszönő ikonikus Land Rover Defender bár munkaeszköz, számos tuningcéget is megihletett az idők során. A brit járműnemesítő vállalkozások például előszeretettel nyúlnak a derék terepeshez, és meglepően vonzóvá teszik azt. Egyikük az Urban Truck, amely elkészítette belőle az utolsó, „fullos” kiadást.

Az Ultimate Edition mindenekelőtt a fekete ábrázatával és kerekeivel tűnik ki a társai közül. A KBX fekete hűtőrács és fényszórókeret, továbbá a feketére mázolt és oldalanként dupla menetfénnyel ellátott lökhárító jóval karakteresebb megjelenést biztosít, akárcsak a 18 colos fekete felnik a rájuk húzott 265/65-ös terepmintás gumikkal. Ráadásul a karosszériát lejjebb is engedték; a gyári helyett elektronikusan szabályozható lengéscsillapítókkal szerelt Bilstein felfüggesztés dolgozik a Land Rover alatt.

Mindemellett fekete oldalsó és hátsó fellépőket, fekete külső tükörházakat, és a karosszérián mindenhol fekete szellőzőrácsokat szereltek az autóra. A kemény haspáncél is az átalakítás része. Teljesen LED-es fényszórók is rendelhetők. A kabinban nappabőr kárpitozás, Alcantara tetőkárpit, fűthető Recaro Sportster CS sportülések, egyedi szőnyegek, Momo kormánykerék és komplett Alpine multimédiás és hifi rendszer képviselnek hozzáadott értéket.

A 2,2 literes, négyhengeres turbódízel motor sem maradt érintetlen. A 122 lovas és 360 Nm nyomatékú blokk az új vezérlésnek, a nagyobb kapacitású köztes hűtőnek, a sportlégszűrőnek és a rozsdamentes kipufogórendszernek köszönhetően immár 170 lóerőt és 480 Nm nyomatékot mozgósít.

Az Urban Truck Land Rover Defender Ultimate Edition rövid és hosszú változatban is elérhető (90 Station Wagon, 110 Utility Wagon & Station Wagon), az árak 49 995 illetve 54 995 fontnál indulnak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/