Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Elegáns terepjárót csinált a Project Kahn a Jeep Wranglerből

2016. március 13. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A tuner alá tartozó Chelsea Truck Company bemutatott egy extravagáns Wranglert, melyet Black Hawk Edition kiegészítőnévvel látott el. A zord külsejű terepjáró belül puha, mint egy kiscica és elegáns, mint egy Bentley.

A Jeep Wranglert sokan egy lapon említik a Mercedes G-osztállyal és a Land Rover Defenderrel, azonban eddig két társához képest méltatlanul kevés tuner foglalkozott vele.

A Project Kahn kivételt képez ez alól, ugyanis a tuner már többször nyúlt a neves terepeshez – igaz az esetek nagy részében csak minimálisan átalakítva az amúgy tökéletesre hangolt formát.

Most azonban elkészült a Black Hawk Edition (Fekete Héja Kiadás), egy kívül macsó, belül azonban vajszívű négykerekű, amelyre senki sem mondhat nemet. A férfiak a külsejét, a nők a belsejét fogják imádni.

A szélesített ívekkel matt fekete festést és felniket, valamint terepgumikat, négy kipufogóvégződést és sötétített kristályüveges fényszórókat kapott autó utasterébe a legfinomabb, méhsejt rácsszerkezetű bőrözés, arany varrás és előre-hátra sportülések kerültek, de a középkonzol sem maradt ki a kezelésből.

Arról egyelőre nem tudni, várható-e teljesítménynövelés, de a Kahn Design sosem szokta beérni egy egyszerű optikai csomaggal…


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Tuning

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!