/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Eszement kúrát kapott az Audi A4 Avant

2016. július 24. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ha valaki, akkor a nagy múltú ABT tudja, mi fán terem a komoly tuning. A nemesítő cég az Audi A4 kombiját vette kezelésbe, s pár optikai elem mellett a 3.0 literes gázolajos és a 2.0 literes benzines egységet is felvértezte némi plusz teljesítménnyel.

A négykarikás autókat az 1920-as évek óta nemesítéssel ellátó ABT bemutatta tuningcsomagját az Audi A4 Avanthoz, melyet a szokásokhoz híven AS4 névvel látott el.

A kombi futóművét ellátták állítható rugókkal, így a kanyarsebesség javult, továbbá egy első toldat, a hűtőmaszk kerete, az első kerékívek fölé helyezett légelvezető nyílások, egy átszabott hátsó lökhárító, négy kipufogóvég és négy új (kívánság szerint 19 vagy 20 collos) alufelni mutatja, hogy itt valami egész komolyról van szó – az ABT logókról nem beszélve.

A belső teret nem piszkálta a cég, azonban a lóerőfüggők örömére mind a 3.0 literes TDI, mind pedig a 2.0 literes TSI motorok kaptak egy új szoftvert, így előbbi 272 lóerő (200 kW) és 600 Nm helyett 325 paripát (239 kW), valamint 680 Newtonmétert képes leadni. A turbós négyhengeres benzines aggregát 252 lóerő és 370 Nm helyett a kúra után már 330 lovat és 440 Nm-t teljesít, viszont sajnos a konkrét menettulajdonságokról nem tudni, ahogy a művelet áráról sem – egyelőre.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/