/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Eszméletlenül beteg Ferrari 458-at csinált a Misha Design

2015. november 08. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az amerikai tuner szerencsénkre elég messzire merészkedett legújabb munkájával, melyet az ágaskodó paripások 458 Italia modelljéhez készített. A látvány magáért beszél, még egy LaFerrari sem ér a kis-Ferrari nyomába

Sokan próbálkoztak már a Ferrari középmotoros sportautójának átalakításával, de igazán senki sem – talán csak a Liberty Walk – merészelt igazán hozzányúlni a modellhez.

Most azonban a los angelesi székhelyű Misha Design készített egy brutális ráncfelvarrást az olasz csodához, amely így leginkább a LaFerrariból létrehozott FXX K-hoz hasonlít. Ezt a látszatot a hatalmas diffúzor és hátsó szárny segítségével érte el a tuner, de a tisztes – 7,5 centiméteres – szélesítések, az ültetés, a szénszálas kiegészítők, a sárga-fekete festésű alufelnik és az átalakított géptető is hozzájárul a félelmetes látványhoz.

Akik rendelkeznek a szóban forgó járművel, és igazi vadságra vágynak, jobb, ha sietnek a rendelés feladásával, ugyanis a Misha Design csupán húsz darab ilyen autó elkészítését vállalja, vagyis a spéci 458 ritkább lesz, mint az FXX K. Az árazásról és az esetleges motortuningról egyelőre nem érkeztek hírek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/