/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ez a G Merci már majdnem szélesebb, mint magasabb – videóval

2016. január 10. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A DMC kezelésbe vette a Mercedes népszerű G55 AMG terepjáróját, hogy egy kicsit kipofozza, ráadásul az optikai csomag állítólag az 1979 óta gyártott összes G-osztállyal kompatibilis. Az erőkúra most azonban csak az AMG variánsok kiváltsága.

A Land Rover már befejezte a Defender gyártását, a Mercedes azonban továbbra is készíti a G-osztályt különböző felszereltséggel és motorizáltsággal, ami többek között a tunereknek is táptalajt ad az újabb és újabb munkák elkészítésére.

Legutóbb a DMC készített egy brutális szélesítő csomagot a csillagmárkás terepjáróhoz. A tuner állítása szerint az elemek az összes eddigi G-osztályra illenek, továbbá jelenleg nem kapható ennél jobban szélesítő csomag a piacon. A pakk elemei szénszálas műanyagból készülnek és színre is fújják őket.

A Zeus névre keresztelt erősítő csomag viszont már csak az AMG variánsokhoz érhető el, név szerint a G55, G63 és a G65 modellekhez. Utóbbi V12-eséből a tuner embereinek sikerült előcsalnia 880 lóerőt a motor teljes átalakításával.

A videón látható hófehér G55 AMG egy szett 24 collos kovácsolt felnin trónol, illetve méretes LED nappali menetfényeket, szénszálas pótkerékvédőt és motorháztetőt is kapott. A belső átalakítását illetően egyébként csak a tulajdonosok képzelete szabhat határt, annyiféle lehetőséget kínál a DMC.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/