/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ez a Lamborghini Huracán erősebb az Aventadornál

2017. február 18. 18:46   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az O.CT csapata egy kompresszor segítségével több mint 800 lóerőt csalt elő az aktuális kis Lamborghiniből, így a Huracán képes megszégyeníteni akár az Aventador SV-t is minden téren.

Most örülhetnek igazán a Lamborghini Huracánt választó autótulajok, ugyanis az O.CT csapata egy kompresszor segítségével olyan erőtartalékokat aknázott ki a Gallardo utódjából, amely még a nagytestvér teljesítményén is felülkerekedik.

Az LP610-4 Spyder és kupé változatai 805 lóerőt és 810 Nm-t lesznek képesek kipréselni az 5.2 literes V10-es aggregátból, ami 195 lóerős és 250 Newtonméteres növekedés. Ennek hatására a 3,4 másodperces százas sprintidő 2,7-re zsugorodik, de a kétszázat is 10,2 helyett már 8,1 szekundum alatt abszolválja a felhergelt négykerekű. A 325 km/órás végsebesség növekedésének mértékéről nem közölt adatot a tuner.

Az viszont biztos, hogy a hátsókerekes LP580-2 változatokat is kezelésbe veszik a mérnökök, bár a konkrét adatokat nem közölték – valószínűleg hasonló értékekre számíthatunk, hisz az erőforrás ugyanaz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/