/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Félelmetesen jó lett az ABT Audi RS4-ese

2018. március 03. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ismét megkaparintotta az ABT Sportsline a négykarikások legkisebb kombimodelljét, hogy 530 lóerőt csikarjon ki 2.9 literes V6-os turbómotorjából. Az RS4 Avant azonban nem csak erősebb de szebb és jobb is lett minden téren.

Egyszer már faragott az Audi új RS4 Avant modelljén az ABT, akkor 510 lóerőt és 680 Nm-t sikerült kipréselni a 2.9 literes V6-os biturbó egységből, most azonban ezt is túlszárnyalta a tuner.

Az eredetileg 450 paripát ugyanis 530-ra emelte a cég, míg a nyomatékot 90 Nm-rel, 690-nél sikerült maximalizálni. Mindezt egy kipufogórendszer és egy motorvezérlő egység cseréjével. Bár a konkrét menetteljesítmények nem ismertek, a biztonság kedvéért egy állítható magasságú futómű és merevebb stabilizátorok felelnek a jobb kanyarvételért, míg hamarosan egy új lengéscsillapító készlet is elérhető lesz a KW jóvoltából.

Az RS4-R névre keresztelt műremek 102 milliméteres szénszálas kipufogóvégeket, 21 collos alufelniket, átalakított hűtőmaszkot, nagyobb diffúzort és kis légterelőket is kapott. A belsőt pedig szintén a szénszálas műanyag elemek teszik komolyabbá. A megvadított autót a soron következő Genfi Autószalonon lehet majd megtekinteni élőben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/