/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Geiger Jeep Grand Cherokee SRT

2015. május 27. 18:45   |   Autoblog
címkék:  

Pletykálják, hogy a Jeep Grand Cherokee is hamarosan megkapja a Hellcat modellek kompresszoros Hemi motorját, ami 707 lóerőt tud. Addig is, amíg ez meg nem történik, az amerikai autók tuningjában utazó német GeigerCars szállítja a megoldást.

A Jeep Grand Cherokee SRT gyárilag sem nevezhető éppen vérszegény járműnek, 475 lóerős, 6,4 literes V8-as Hemi motorja ugyanis 5 másodperc alatt gyorsítja fel százra és 257 km/órás végsebességet biztosít számára. Ám mint tudjuk, teljesítményből sosem elég, ezért a GeigerCars szakemberei minden figyelmüket a félgömb égésterű erőforrás továbbfejlesztésére fordították.

A blokkba új, strapabíró alkatrészeket és kovácsolt dugattyúkat szereltek be, továbbá ráaggattak egy 2,9 literes kompresszor, s a motorvezérlést is módosították. A beavatkozások után a Hemi 718 lóerőt és 776 Nm nyomatékot présel ki magából, ami elképesztő menetteljesítményekhez vezetett. A Geiger Grand Cherokee 3,9 másodperc alatt terem százon és eléri a 295 km/órás (!) sebességet is. Aki szeretné, kérhet ültető rugókat és 22 colos kerekeket is, 305/35/22 méretű abroncsokkal. A képeken szereplő példányt emellett matt barna fóliával is bevonták, így még ütősebben néz ki.

Akinek felkeltette az érdeklődését a tuningolt Grand Cherokee, és mindent be szeretne építtetni az autójába, készüljön fel, hogy mélyen a zsebébe kell nyúlnia. A felsorolt módosításokért 23 900 eurót számít fel a GeigerCars.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/