/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Háromszázzal tép az MTM Audi RS3

2015. november 24. 12:30   |   Autoblog
címkék:  

Az MTM régi hagyományt elevenített fel akkor, amikor 400 lóerő fölé húzott egy kompakt családi ferdehátút. A 367 lovas csúcsmodellből, az RS3-ból indult ki és egy 300 km/órás végsebességre képes járgányt rakott össze. S ez még csak a kezdet, már készülőben van egy 500 lóerő fölötti teljesítményű verzió is…

A 2,5 literes öthengeres TFSI egyike a legnagyszerűbb sportmotoroknak a piacon, utánozhatatlan, lelkesítő orgánummal. Turbófeltöltő segítségével az Audi RS3 modellben 367 tagú a ménes, a maximális nyomaték pedig 465 Nm, ami elképesztő menetteljesítményekben nyilvánul meg. Az állandó összkerékhajtásnak köszönhetően a nulla-százas sprint mindössze 4,3 másodpercet vesz igénybe, a csúcssebesség pedig 280 km/óráig is kitolható.

Az MTM-nek óriási tapasztalata van a turbómotorok terén, néhány egyszerű fogással így 435 lóerőt és 605 Nm nyomatékot csalogatott elő a soros öthengeres aggregátból. Ennek az erőnek a birtokában a derék ötajtós Audi 3,9 szekundum alatt terem százon, 14,1 másodperc alatt felgyorsul kétszázra, továbbá elérheti a 300 km/órás sebességet is. Már tesztelés alatt áll azonban egy félezer lóerőnél is potensebb TFSI hajtómű, ami hamarosan szintén elérhető lesz az MTM kínálatában.

Az MTM RS3 mélyfekete fényezésének, karbon spoilereinek, hatalmas kipufogóvégeinek és 19 colos fekete kerekeinek köszönhetően igen fenyegetően is néz ki. A stabilitást professzionális sport felfüggesztés, a fékezést 38 centiméter átmérőjű féktárcsák javítják.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/