/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hatalmas szélesítést dobott a Nissan GT-R alá a Prior Design

2015. május 24. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A tuner legutóbbi munkáját sem aprózta el, ugyanis a japán fenevad Nissan GT-R alá rakott egy olyan szélesítést, hogy az már szinte el sem fér egy sávban.

Ha a Prior Design hozzányúl valamihez, nézzen is ki bárhogy előtte, utána az adott autó gyári kiadása már csak egy puritán négykerekűnek fog tűnni.

Nincs ez másként a tuner legújabb munkájával, a PD750 csomaggal, melyet a Nissan GT-R-hez fejlesztett ki. A hatalmas szélesítésekkel megtoldott Godzilla kapott egy szett 21 collos kereket, új első lökhárítót (nagyobb légbeömlőkkel), szegecselt kerékjárati íveket, új küszöböket, valamint egy méretes duffúzort, míg a hátulját megfosztották eredeti jelvényétől is, végül az egész felszerelés kapott egy matt fekete bevonatot, hogy igazán rémisztő legyen már messziről.

A tuner a lemezek alatt egyelőre nem változtatott semmin, viszont a megrendelőknek lehetőségük van személyre szabni a csomagot új színekkel és kerekekkel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/