/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen lenne Hulk Mercedese

2014. augusztus 10. 22:01   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A GAD Motors hozzányúlt a Mercedes-Benz legkisebb sportmodelljéhez. Az A45 AMG 430 lóerősre hízott, miközben új papucsokat kapott, továbbá ruhát is váltott.

A GAD Motors felpaprikázta egy kissé a Mercedes A-osztályának csúcsgépét.

Az A45 AMG orrában dolgozó 2.0 literes négyhengeres 360 lóerejéből és 450 Nm-es csúcsnyomatékából sikerült kifacsarni 430 paripát, valamint 550 Nm-t állítólag mindössze a motorvezérlő elektronika átprogramozásával. Ráadásul a tuner ezt még csak az első lépcsőfoknak szánja, mert állítása szerint bőven rejlik potenciál a legkisebb csillagmárkásban.

Mindenesetre annyi biztos, hogy a plusz 70 ló és 100 Nm nem keveset javított a menetteljesítményen: az eddigi 4,6 másodperces százas sprintidő lecsökkent 4,1 szekundumra, míg a 0-200-as katapultálás nagyjából három másodperccel 14,3 szekundumra csökkent.

Hogy ne csak egy közvetlen gyorsulási verseny alakalmával derüljön fény az autó erősödésére, a GAD 19 collos fekete OZ Racing Superforgiata alufelniket rakott alá, míg a teljes karosszériát bevonta lime zöld matricával.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/