/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen szélesítés vár a Honda NSX-re

2017. január 26. 19:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Liberty Walk egy-két digitális fotóval segít elképzelni, mit tervez csinálni az Acura/Honda NSX kupéval, miután kezei közé kaparintja. A szokásos szegecselt szélesítéseket hatalmas szárny és egyéb optikai elemek követik.

A japán tunertől már megszokhattuk radikális megvalósításait, melyeket leginkább Olasz, Német és Japán modellek „szenvednek” el. A Liberty Walk legutóbbi elképzelése a Honda (Acura) NSX modelljéről szól.

Az újdonsághoz egyelőre még csak a virtuális vásznon létezik az optikai csomag, amely egy első lökhárító toldatból, diffúzorból, szegecselt ívszélesítésekből és egy hatalmas hátsó szárnyból áll. Az elemeket üvegszálas műanyagból és karbonból is elkészítik majd, valamint talán új kipufogókra, némi ültetésre és új felnikre is számíthatunk még.

A tuner szokásához híven csak a külcsínt módosítja, így a Honda (Acura) NSX hajtásláncát nem. Mint már ismert, az autóban egy 3.5 literes V6-os benzinmotor, valamint három elektromos egység teljesít szolgálatot 545 lóerő csúcsteljesítmény, illetve 686 Nm maximális forgatónyomaték leadása mellett, amely 2,8 másodperces százas sprinttel és 307 km/órás végsebességgel ruházza fel a japán kupét.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/