/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Készül a legdurvább új Mazda MX-5

2015. január 09. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A BBR nevű brit tuningcég megunta, hogy nincs egy igazán ütős változat a népszerű japán roadsterből, így nekiállt összerakni egy saját elképzelést. Ráadásul a motorerő növelése mellett a külsőre is odafigyelt a tuner.

Egy étvágygerjesztő ízelítőfotót tett közzé a minap a BBR, melyen az új Mazda MX-5 szerepel oldalnézetben egy igencsak vagány külső viselése közben.

A tuner ugyanis már a legfrissebb modellhez készített egy optikai csomagot, mely áll egy első toldatból, új küszöbökből, egy szénszálas hátsó szárnyból, valamint nagyobb kipufogókból.

Persze a külső mellett lehetősége lesz a jövendőbeli vásárlóknak a motorerő növelésére is, méghozzá több lépcsőben. Az alapot a motorvezérlés átírása és egy teljesen új kipufogórendszer adja majd, aminek köszönhetően a 2.0 literes Skyactiv motorral szerelt MX-5 200 lóerősre (149 kW) hízhat, de ez csak a kezdet, ugyanis akár feltöltővel is ellátja majd a cég az apró roadstert, ám erről egyelőre több információt nem tudunk sajnos.

Annyi azonban biztos, hogy tavasszal mutatja be a cég konkrét csomagjait a Mazda apró kétüléseséhez.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/