/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Lumma Design BMW M6

2012. június 26. 20:36   |   Autoblog
címkék:  

Az új BMW M6 forgalmazása Európa-szerte ősszel indul, de a német Lumma Design már most megmutatta nekünk, hogyan képzeli el az autót felpaprikázott formában.

A számítógépen kreált, élőben majd csak az év végén megcsodálható, tuningolt M6 igencsak brutálisan fest. A Lumma Design látványos widebody készletet álmodott meg az autóhoz, amely óriási légbeömlőkkel felvértezett első lökhárítót, karbon koptatót, szélesített sárvédőket és hozzájuk illő vaskos, szintén karbon éllel rendelkező küszöböket, valamint egy igazán elvetemült karbon diffúzorral kiegészített hátsó lökhárítót tartalmaz.

Az egészet egy vasalódeszka méretű hátsó szárny koronázza meg, amihez a szénszálas tetőelem is passzol. A kerékhangárokba irdatlan méretű peremes felniket képzelt el a cég, előre 10 x 21, hátulra pedig 12,5 x 21 hüvelykes méretben.

Az utastérre se lehet ráismerni. Töménytelen mennyiségű szénszál, fekete/kék Alcantara és kék színű bőr teremtenek előkelő és sportos hangulatot.

A bajor sportkupé lenyűgözően fest és alig várjuk, hogy megépítsék.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/