/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Már tuningolják a Volvo zászlóshajóját

2016. július 16. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Heico Sportiv nem várt sokat, a Volvo legfrissebb modelljeinek, az S90-V90 párosnak esett neki, ráadásul a D5 dízelmotorral szerelt változatokat húzza feljebb egy új szoftver segítségével, a garancia megtartása mellett.

Abba nehéz belekötni, ahogy a Volvo csúcsmodellje kinéz, de a Heico Sportiv szerint a teljesítményen mindig lehet csiszolni.

Épp ezért vette kezelésbe a tuner a gázolajos D5 egységgel szerelt változatot, amelynek gyári teljesítménye 235 lóerő és 480 Newtonméter, ezt azonban 258 paripára, valamint 519 Nm-re tornázzák fel a cég emberei 2425 euróért (760 ezer forintért) cserébe.

Sajnos arról egyelőre nem tudni, mennyire hat jótékonyan a menetdinamikára az elvégzett erősítés, de állítólag a közepes és magasabb sebességtartományokban érezhető inkább az erőtöbblet. Jó hír, hogy a módosítást bármely Heico Sportiv szervizpartnernél elvégzik percek alatt, és a gyári garancia sem vész el.

A későbbiek során az S90 és V90 tulajdonosok a többi (D4, T5, T6 és T8) motorváltozathoz is számíthatnak kúrára, ám ezek mértéke még ismeretlen. Akit a komolyabb megjelenés is foglalkoztat, az rendelhet 20 collos alufelniket, sportos kipufogórendszert és akár új bőrhuzatot is kedvencéhez.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/