/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Máris feltuningolták a háromturbós Audit

2016. március 10. 16:45   |   Autoblog
címkék:  

A német JE Design elsősorban az Audi, a SEAT és a Volkswagen modelljeihez készült karosszériaszélesítő szettjeiről ismert a piacon. Most a legnagyobb Audihoz, annak is a legújabb kiviteléhez, a Genfi Autószalonon debütált SQ7 modellhez mutattak be kiegészítőket. Még piacra sem került a 435 lovas triturbó dízelmotorral szerelt SUV, máris kapható hozzá widebody készlet, új kerékgarnitúra és persze a teljesítménye is megemelhető.

A widebody stíluscsomag jóval brutálisabbá teszi a Q7 megjelenését, szebbé azonban nem varázsolja. A szettet egyedi első lökhárító, a gyárinál szélesebb sárvédők és küszöbidomok, valamint egyedi hátsó szoknya alkotják. A hátsó tető- és csomagtérajtó légterelővel együtt a teljes készlet ára 7557 euró. Kipufogókból kétfajta kapható, a kör alakú végződések mellett négyszögletesek is elérhetők. A felhizlalt kerékjáratokat 10 x 22 col méretű felnikkel lehet kitölteni, amelyekre 295/30 méretű abroncsokat feszítenek. A szükséges nyomtávszélesítő adapterekkel együtt a garnitúra 4390 euróért szerezhető be.

Az igazi nagy hír azonban az, hogy a leingarteni nemesítő máris fejleszti új vezérlését a háromturbós dízelmotorhoz. A 4 literes aggregát gyári állapotában 435 lóerőt termel, a beavatkozás után azonban a tervek szerint 522 lóerőt hoz ki majd magából. Jelentős teljesítmény-gyarapodás, ám arról, hogy mennyiben befolyásolja majd a SUV menetteljesítményeit, nincsenek információink. A széria SQ7 TDI 4,8 másodperc alatt viharzik fel 100 km/órára, a JE Design autója ebből akár fél másodpercet is képes lesz faragni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/