/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Még kívánatosabbá tették a Honda Civic Type R-t

2015. december 20. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A RevoZport emberei hozzáadtak egy kis kellemes plusz esszenciát az eddigi legkeményebb hot hatch-hez, hogy igazán kívánatossá tegyék nem csak a modell rajongói körében. Sőt, rögtön kétféle optikai csomag is elérhető az autóhoz.

Bár a sokkal merészebb irányvonalat képviselő Type R Concept után néhányan csalódásként élték meg a végleges legvadabb Civic kinézetét, egy mezei példány mellett így is brutális kiállása van a Nürburgring leggyorsabb elsőkerekesének.

Ezt kívánta egy kicsit tovább fokozni a RevoZport, akik rögtön kétféle csomaggal is előálltak az ötajtós turbómotoros sportautó kinézetét illetően.

Az egyiken eltávolították a kocsi védjegyének is nevezhető méretes hátsó szárnyat és egy apró szénszálas terelőt tettek fel helyette. A másikon egy plusz kivágás is helyet kap a motorháztető elején, valamint az első lökhárító alján végigvonuló szénszálas légterelő szélei is megmaradtak ellentétben a csupaszabb változattal. Ami közös, azok például az első dupla légterelő elemek, a karbon küszöb, a hasonló anyagból készült új diffúzor és a 19 collos alufelnik.

Egyelőre nincs információ az elemek áráról és a pontos megjelenésről sem.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/