/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Még meg sem jelent, már tuningolják a Lamborghini Urust

2017. szeptember 23. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem sikerült túl jól eltitkolnia az olasz gyártónak második terepjáróját, amelyről így már bemutatkozása előtt megszülettek az első nemesítő elképzelések. A széles kerékívek és a lelógó, kiálló kiegészítők mindenhol az alapelképzelés részei.

Nem épp a legnagyobb titoktartás mellett fejleszti az LM002-es után második terepjáróját a Lamborghini, így az Urus külsejét az egész autós társadalom ismeri.

Ennek fényében máris megjelentek az első módosítási elképzelések az autóról, amelyek között legfőképp különféle kerékív szélesítések és lökhárító módosítások találhatók, no és persze érdekes színek. Az alábbi két virtuális tuning az orosz Topkontur nemesítő csapat egyik tagjának, Denis Mulyava keze munkája, azt pedig mindenki eldöntheti magának, hogy melyik megjelenés tetszik jobban.

A „sima” Urusra visszatérve – melyet a gyártó az első Super Sport Utility Vehicle (SSUV), azaz szupersport-szabadidőautónak nevez – december 4-én mutatkozik be a nagyközönség előtt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/